Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Weboldalunkon többnyire saját márkánk a "Rebann design" kézműves termékeivel ismerkedhettek meg. Küldetésünk a hazai készítésű minőségi esküvői kiegészítő termékek népszerűsítése az importált termékekkel szemben. Egy esküvő sikere az apró részletek összhangján is múlik, éppen ezért mi helyettetek is figyelünk a részletekre. Mivel a munkánk egyben a hobbink is, nagy örömmel és szeretettel készítjük ízléses, minőségi és a változó trendeknek megfelelő díszítésű termékeinket számotokra.

Szeretjük a finom csipkét, az ünnepi tüllt, a selymet és a különböző kristály és strassz köveket, valamint az elegáns gyöngyöt, ezért a díszítéseinknél főként ezek dominálnak.

Igyekszünk igazodni a változó igényekhez, ezért többféle alapanyagra dolgozva különböző díszítésű termékeket készítünk az egyszerűbbtől - a vintage stíluson keresztül - a gazdagabb díszítésűig. Egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítunk, hiszen ahány esküvő annyi ízlés.

Bízunk benne, hogy minőségi termékeinkkel elnyerjük bizalmatokat és évente egyre több Jegyespár menyegzőjén lehetünk majd „jelen” a boldogító IGEN kimondásakor. 

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Rebann Kft.
Szolgáltató székhelye, telephelye: 3574 Bőcs, Munkácsy Mihály utca 15.
Cégjegyzékszám: 05-09-027167
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság
Elérhetőség: info@rebanndesign.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: 30/3877817
Adószám: 24970536-2-05
 

 

Munkatársaink:

  Pásztorné Juhász Eszter
ügyvezető
Tel: 00-30-387-7817
E-mail:info@rebanndesign.hu