Termékek Menü

Esküvői kiegészítők

Válassz színben és stílusban összeillő esküvői kiegészítőket a „Nagy Napra”. Szerezz be tőlünk MINDENT EGY HELYEN! Hisszük, hogy a siker kulcsa a kisdolgok összhangján is múlik. Éppen ezért fontos, hogy a gyűrűpárna és a retikül passzoljon a menyasszonyi ruhádhoz, a koszorús lányok kardísze, és a polgári gyertya szett a díszítéshez. Sokáig folytathatnánk a felsorolást, de inkább a fantáziádra bízzuk a befejezést. Egy a fontos! Csak olyan termékeket válassz, amelyek megdobogtatják a szívedet, akkor biztosan nem fogsz csalódni!

AKCIÓS csomagajánlatok AKCIÓS csomagajánlatok
Vásároljatok legalább három féle kézműves terméket kínálatunkból, és mi minimum 10% kedvezményt biztosítunk azok eladási árából!
Gyűrűpárna Gyűrűpárna
A gyűrűpárna igazán hasznos és ízléses kelléke lehet minden esküvői szertartásnak. Segítségével nem kell majd izgulnotok a karikagyűrűtök miatt, hiszen a tartószalagok gondoskodnak azok biztonságos rögzítéséről.
hajdísz hajdísz
Csodálatos menyasszonyi fejdíszek elérhető áron. Kínálatunkban strasszos, gyöngyös és kézzel készített különlegességeket is megtalálhattok! Ha egyedi elképzelésetek van, ne habozzatok segítséget kérni az elkészítésében! Szívesen elvállaljuk!